Beslist een Jurist.

085 – 01 666 77

Letselschade? Wij helpen u kosteloos!

Wanneer u door toedoen van anderen letsel hebt opgelopen is het fijn om te weten dat op grond van artikel 6:96 lid 2 Burgerlijk Wetboek u recht heeft op vergoeding van onze kosten door de tegenpartij. Wanneer de aansprakelijkheid niet volledig is erkent of beide partijen aansprakelijk zijn kunnen andere afspraken gemaakt worden.

Uw belangenbehartiger zorgt voor een soepele afhandeling van uw schade en zorgt dat u er het meeste uit haalt. Verzekeraars willen maar een ding en dat is zo min mogelijk uitkeren. Derhalve is het belangrijk dat u zich door een professionele partij laat bijstaan die ervaring heeft en weet waar u recht op heeft.

U mag ons altijd bellen voor een eerlijk advies. Wij werken door heel Nederland en voor letselschade zaken zijn wij langer bereikbaar en in spoedgevallen zelfs 24/7*

085-01 666 77

 


 

De meest voorkomende klacht is toch wel de Whiplash (zweepslag). Hieronder hebben wij een video gevoegd van GezondheidspleinTV. Zij leggen uit wat een whiplash is en wat eventueel de behandeling is.