Zakelijk

085 – 01 666 77

Niet of slecht betalende klanten houden menig ondernemer uit de slaap. Het is vervelend om te constateren, dat er personen dan wel bedrijven zijn, die het met de betalingsmoraal niet zo nauw nemen. Wij van Beslist een Jurist bieden dé oplossing om direct uw incassovordering(en) effectief te incasseren.

Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden:

Pré Incasso:

Voordat u een vordering uit handen geeft kunt u ons uw laatste betalingsherinnering laten sturen. Dit noemen wij pré incasso. Hierin staat dat wij uw client nog een maal de mogelijkheid geven om de vordering te betalen zonder dat daar incassokosten voor in rekening worden gebracht, en wanneer uw client ook na aanleiding van onze mail zijn/haar rekening niet voldoet dat u de helaas de vordering aan ons uit handen moet geven met de daarbij behorende incassokosten.

Zo kunt u zonder de klant relatie ernstig te verstoren de klant bewegen om zijn/haar vordering te voldoen.

Voor deze dienst rekent Beslist een Jurist geen kosten!

Tevens kunnen wij voor een kleine meerprijs de volgende diensten leveren:

  • Verzending per aangetekende post (€9,99)
  • Mogelijkheid om per ideal te betalen (€2,50)
  • Telefonisch contact met uw klant door onze jurist (€7,50)

Incasso:

Wanneer uw client zelfs na herhaaldelijk herinneren zijn/haar vordering niet voldoet kunt u de vordering ter incasso aanbieden aan Beslist een Jurist.

Het verschil tussen een incassobureau en Beslist een Jurist is dat wij een uitgebreide brief sturen en verder (kunnen) gaan waar de dienstverlening van een incassobureau eindigt. Uw client ontvangt een brief met alle gegevens van onze jurist en hij zal u begeleiden door het gehele process.

Het maakt wel degelijk verschil of de incassobrief van een jurist of een incassobureau afkomstig is!

Dagvaarding:

In het uiterste geval mocht uw client na pré incasso en of Incasso nog zijn/haar vordering niet voldoen verzorgen wij voor u de gehele gerechtelijke procedure. Uw voordeel is dat wij al bekend zijn met de u en uw client en zodoende voor u zo gunstig mogelijk de gerechtelijke procedure kunnen doen.

Contact

 Hoofdstraat 32 Deurningen 

085-01 666 77